Training

‘Verzuimweg’ wordt als training binnen een organisatie ingezet. Hierbij adviseren wij om maximaal 6 of 8 personen (in groepjes van 2) aan de training te laten deelnemen, zodat de leermogelijkheden voor hen optimaal zijn.

Iedere training wordt door een facilitator begeleid. De facilitator ziet er op toe dat de spelregels worden nageleefd, beheert de te winnen symbolen, begeleidt discussies, oordeelt bij twijfel of een antwoord goed of fout is en beantwoord de vragen van spelers m.b.t. ARBO en verzuim.

Closer2Talent kan een facilitator aanbieden, maar organisaties kunnen er ook voor kiezen om intern een persoon (of personen) aan te wijzen die deze rol vervult. Hiervoor is door Closer2Talent een train-de-trainer workshop opgezet.

 

Train-de-trainer workshop

Mocht u de implementatie van 'Verzuimweg' met interne medewekers willen uitvoeren, dan is de train-de-trainer workshop hiervoor een passend antwoord.

Tijdens deze workshop krijgt u informatie over hoe ziekteverzuim beïnvloed kan worden, de doelstellingen rondom 'Verzuimweg', werking spelvorm en theoretische achtergrond en toepassingen. Uiteraard leert u ook de fijne kneepjes van de facilitator-rol en ontvangt u als handout handige tips en trucs.

De duur van de workshop is een dagdeel en het maximum aantal deelnemers is 8 personen. De werkvorm is ervaringsgericht leren. En dus gaat u het spelbord 'Verzuimweg' zelf spelen.

Voor meer informatie over de train-de-trainer workshop of inhuren facilitator kunt u contact opnemen met Closer2Talent.